Over
Wij zijn Infyn
Opgricht in 2017 door twee collega's welke al jaren ervaring hebben met het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van weboplossingen. Beide een achtergrond in de verkoop van IT oplossingen. Door deze technische- en verkoopkennis kunnen wij een klant voorzien van een passende oplossing die volledig aansluit bij het wensen en eisenpakket.

Door goed te luisteren en de juiste inzet van onze kennis kunnen wij op een professionele wijze onze klanten van een passende oplossing voorzien. Tevens kunnen wij door onze flexibele manier van handelen eventuele wijzigingen snel, professioneel en correct doorvoeren. Zo kunnen we samen met u een goed functionerend eindproduct realiseren.
Onze visie
Een klant moet altijd het gevoel hebben dat hij of zij begrepen en gehoord wordt. Het aanbieden van een oplossing draait niet om de te behalen winst, maar om een tevreden klant die zorgenloos gebruik kan maken van de nieuwe website of webapplicatie. Ook moet de aangeboden oplossing een meerwaarde bieden voor de klant. Door deze visie kunnen wij u beter van dienst zijn.
Onze missie
De missie van Infyn is om het MKB segment op een betaalbare manier te kunnen voorzien van een online visitekaartje. Een professionele website hoeft niet duur te zijn, maar kan zeker een meerwaarde bieden. Om aan een klant te kunnen laten zien dat een dergelijke oplossing meerwaarde biedt en zo het rendement van de klant te verhogen, dat is onze missie.